André Luiten | Goudsmid

Foto goudsmid André Luiten

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Vakschool in Schoonhoven als goudsmid. Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen bij een juwelier in Zoetermeer. Hier was ik werkzaam als goudsmid en hielp ik klanten in de winkel. Daarna ben ik volledig aan de slag gegaan als goudsmid bij een juwelier in Den Haag. Inmiddels ben ik 14 jaar werkzaam als goudsmid en durf ik mezelf wel een allround vakman te noemen. Ik ben een groot fan van unieke sieraden. Massaproductie is niks voor mij. Het liefst maak ik dan ook echte 'one of a kind' juwelen.  Om mezelf te blijven ontwikkelen, ben ik begin 2019 begonnen met een cursus edelstenen slijpen. 

Sinds 1 januari 2020 ben ik begonnen met Atelier Luiten in Waddinxveen, Zuid-Holland. In mijn atelier maak ik voornamelijk sieraden op maat en naar uw wens. Ik ontwerp en smeed met veel plezier een prachtig sieraad, met verschillende edelstenen of juist heel modern en strak. Wat uw smaak ook is, het sieraad kan helemaal naar uw wens en budget worden ontworpen. 

Doordat ik zeer gedreven, precies en geduldig ben, kan ik van elk sieraad iets bijzonders en unieks maken. Ik sta open voor elk idee en ga graag de uitdaging aan!